حالت ناشناس گوگل مپ

گوگل مپ در به روز رسانی اخیر خود ویژگی جدیدی اضافه کرده که افزایش حریم خصوصی کاربران را وعده می دهد. در به روزرسانی جدید این برنامه محبوب قرار است ویژگی حالت ناشناس (Incognito mode) اضافه شود و در نتیجه کاربران به زودی می توانند از این حالت برای مخفی نگه داشتن داده های تبادل شده، استفاده کنند. با دیجی رو همراه باشید.

این ویژگی از ذخیره اطلاعات موقعیت مکانی کاربر به وسیله‌ی گوگل مپ جلوگیری می کند. شرکت گوگل در این رابطه گفته است که این تغییر بدان معنی است که گوگل مپ اطلاعات مربوط به سابقه مرور یا جستجوی شما، اعلان هایی که ارسال می‌شود و یا اطلاعات تاریخچه موقعیت مکانی یا به اشتراک گذاری موقعیت مکانی را ذخیره نمی‌کند. پیش از این کاربران فقط پس از ثبت این اطلاعات در برنامه می‌توانستند داده‌ها را به صورت دستی پاک کنند. غول فناوری در این باره گفته:

حالت ناشناس تأثیری بر نحوه ذخیره و استفاده از داده ها توسط ارائه دهندگان اینترنت، برنامه‌های دیگر، جستجوی صوتی و سایر خدمات گوگل، ندارد. برای مثال، حالت ناشناس برای گوگل اسیستنت در نظر گرفته نشده است؛ بنابراین هرگونه اطلاعاتی که با آن به اشتراک بگذارید مثل همیشه ذخیره می‌شود.

بنابراین، کاربرانی که حالت ناشناس را همیشه فعال نگه می‌دارند، با توجه به ذخیره نشدن اطلاعات دریافت شده، قادر نخواهند بود به صورت آفلاین از گوگل مپ استفاده کنند. ضمن اینکه توصیه های مبتنی بر حرکات قبلی آن‌ها نیز حذف خواهد شد.

همچنین گوگل گفته:

هر زمان که مایل باشید به تجربه شخصی خود از برنامه و دریافت راهنمایی هایی مانند رستوران های پیشنهادی، اطلاعات مربوط به مسیرهای رفت و آمد و سایر ویژگی های مرتبط با الگوی مصرفتان بازگردید، می‌توانید این ویژگی را خاموش کنید.

حالت ناشناس در گوگل مپبه گفته گوگل، توسعه حالت ناشناس برنامه مپ در حال حاضر مراحل نهایی خود را سپری می کند و به تدریج در ماه‌های آینده برای کاربران اندرویدی در دسترس قرار خواهد گرفت. این شرکت هنوز هیچ اشاره ای به زمان در دسترس قرار گرفتن این ویژگی برای دستگاه های آی او اس نداشته است. حالت ناشناس از سال ۲۰۰۸ و از زمان آغاز به کار خود در مرورگر کروم، به یکی از محبوب ترین ویژگی‌های کنترل حریم خصوصی گوگل تبدیل شده است. در اوایل سال جاری نیز این ویژگی به یوتیوب اضافه شد. اما چگونه در گوگل مپ، حالت ناشناس را روشن کنیم:

۱٫ برنامه گوگل مپ را باز کنید.

۲٫ روی عکس پروفایل خود تپ کنید.

۳٫ گزینه Turn on Incognito mode را لمس کنید.

اضافه شدن حالت ناشناس به گوگل مپ برای حفظ حریم شخصی کاربران